Andliga guider och änglar, bok

Medial utveckling steg 2

Lär dig mer om andevärlden
Hur du kontaktar dem tar emot budskap och förmedlar information

  ISBN 9789197969352

Innehållsförteckning

Medial utveckling steg 2 lär dig att kontakta andliga guider och änglar för att ta emot information från dem. När du arbetar med energiavläsningar så lär du dig också mer om vilka guider och änglar som följer med dig och andra. Vi går igenom de fyra karmiska nivåerna och våra 12 chakran. Vad våra 12 chakran står för. Du kan sedan göra energiavläsningar på andliga guider och änglar samt förmedla både skriftlig och verbal information från dem.

Du får lära dig vilken funktion skyddsänglar, healingänglar, ärkeänglar, naturväsen, kraftdjur, andliga guider, uppstigna mästare, andra sidan och galaktiska guider har. Hur du enkelt och effektivt kontaktar dem för att ta emot information av dem.

Vilken uppgift har de andliga guiderna och änglarna? Alla människor har hjälp från andevärlden för att vi ska kunna utföra vår livsuppgift på bästa sätt. Genom det kosmiska trädet får du en ökad förståelse för hur andevärlden ger dig information från olika nivåer.

Boken tar också upp hur du renar platser och fyller dem med ljus. Vad jordbundna andar, spöken och astralväsen är för något. Hur du skapar ett heligt rum och höjer vibrationerna i auran med ljus. Du får lära dig hur du gör en tunnel av ljus dit du kan lägga tung energi när du renar och rensar platser. Vad är tung energi? Varför renar vi?

Du får lära dig hur du på ett trevligt och tryggt sätt kan etablera kontakt med andevärldens olika nivåer och dimensioner. För att kunna vandra fritt och kommunicera med andevärlden så är kunskap om de olika dimensionerna viktig att ha. Då behöver du aldrig känna dig osäker eller otrygg. Du kan istället använda dig av våra vänner i andra dimensioner för att lära dig mer och utvecklas som människa.

Andevärldens budskap skiljer sig beroende på från vilken dimension den kommer och på vem du är som person.

I boken delar jag mina hemligheter och tekniker för att lätt och enkelt etablera kontakter med andevärlden.

Köp meditationen hissen som hjälper dig att lära känna vibrations frekvensen i de olika andliga nivåerna.

********************

         

Bokus I Cdon I Adlibris

 

5 reaktion på “Andliga guider och änglar, bok

 1. Efter att ha läst Solkarinas bok; Andliga guider och änglar, satte jag mig ner i går och kallade på mina andliga guider och änglar. Jag fick tala med dem, ställa frågor och jag fick hjälp med vad jag behöver arbeta med och bekräftelse på att jag är på rätt väg. Det var så vackert och det betyder så mycket. jag är så tacksam över den hjälpen jag får och tacksam för att jag faktiskt kunde ta kontakt med dem.

 2. 2012-07-07 Gun Moss Bjerling

  Steg 2 i medial utveckling ger oss en första inblick i de andliga dimensionerna och hur man kommunicerar med dem. Boken fortsätter i samma stil som grundkursboken med att vara en enkel och konkret handledning. Det finns böcker som är skrivna på perfekt svenska, men som med tillkrånglade meningar gör budskapet svårfångat. Här är det tvärtom. Solkarina skriver på ett lättförståeligt och okonstlat talspråk, och även om svensklärare inte skulle godkänna alla meningsbyggnader i boken är det ett underbart flyt i skrivandet som gör att man förstår precis vad hon menar. Mig veterligen finns det ingen svensk motsvarighet till Solkarinas gedigna kursmaterial inom andlig utveckling. Rekommenderar det för alla som vill arbeta med sin förmågor och utveckla dem.

 3. Tack för att du givit världen en så UNDERBAR bok! Har så fullt upp med barnen idag att det inte finns en chans till en dusch ens. . Men boken hänger med t..o.m när jag springer in snabbt på toa!

 4. Efter att jag läst Andliga guider och änglar testade jag i en meditation en av Dina tekniker, min avsikt var att känna in var mina skyddsänglar står.
  Direkt kände jag något stort o mjukt svepta över min rygg, jag tänkte då att det kanske var en änglavinge jag kände. Så jag behöver förmodligen en knuff för att komma framåt.

  Tack återigen Solkarina!

 5. Tack !
  Vill bara skriva och tacka dig för den underbara boken medialutveckling 2. Ännu ett stort TACK för böcker och all underbar information. Vi lever på existensminimum och ska så fort jag klarar köpa ytterligare en bok som du skrivit. Vad tror du skulle passa mig ? En jättekram från Anette