Hemligheter från andra sidan

Att arbeta som medium har verkligen sin egen charm. Ett exempel är mötet med den här personen och den information som kom fram i kontakt med dennes mormor som berättade en hemlighet från andra sidan.

OBS detta var en fysisk sittning.

Hej! Jag ville bara tacka åter igen för mitt besök hos dig i onsdags. Mycket blev så bekräftat. Jag kunde dock ha förberett mig med fler frågor. Mycket information susade förbi i mitt huvud så jag blev nästan stum.

Du berättade om min mormor som inte hade några känslor för min morfar och egentligen var förälskad i en man som hette XX.

Jag blev så fundersam över detta. Var min mormor otrogen mot morfar? Vet min mamma om det och så vidare?

Jag nämnde namnet XX till mamma men hon kände ingen XX däremot en man med namnet YY. Jag ville inte berätta för mamma det du berättade för mig.

Till slut kom det fram att mormor hade en affär med denna YY och att mormor och morfar skulle skilja sig. Det blev däremot ingen skilsmässa (för barnens skull). Mormor hade fortfarande kvar sina känslor för YY och inte för morfar. Morfar jobbade jättemycket så det var därför känslorna försvann.

Detta har varit mammas hemlighet. Ingen av oss barn visste om något, bara pappa och min äldsta syster. Mamma blev dock glad att mormor berättade det.

Nu vet mamma ”på riktigt” att mormor finns med oss.

Jag tycker att du är en underbar människa, inte bara för din begåvning utan hur du är som människa. Jag har rekommenderat dig till två personer som gärna vill träffa dig

.Jag hoppas det går bra?

Tack för allt!

Kommentarer inaktiverade.