Gold triangel healing

Den ultimata Gudinne kursen

 • Distansutbildning 4 veckor
 • Pris 1100 kr
 • Initiering före kursstart
 • Manual för utskrift

Guld Triangeln är ett helingsystem som grundats av en andlig healer och Reikimaster. Han fick kontakt med Isis energin genom djupmeditationer som startade 1986.

Guld Triangeln är en speciell teknik som kan användas på flera olika sätt. När du blivit invigd i metoden så kan du använda den för att arbeta med helande på dig själv och andra. Det är ett gammalt Egyptiskt energi system.

Metoden innehåller en mycket kraftfull teknik för att öppna den telepatiska förmågan i tredje ögat.

Du får dessutom lära dig att göra en eterisk massage mycket kraftfull tillsammans med Isis energin. (notera det är inte en fysisk massage utan en andlig)

Övningarna för att öppna tredje ögat är mycket kraftfulla. När du lär dig använda metoden kan du kanalisera och få mycket bra kunskap och information med hjälp av tekniken i Guld Triangel Healingen.

Detta är en kurs jag verkligen är glad att få förmedla!

När kan du använda metoden

 •     Helande till dig själv
 •     Helande till andra
 •     På distans
 •     Tillsammans med andra system
 •     Solitärt utan förkunskaper
 •     Öppna ditt tredje öga
 •     Lära dig eterisk massage
 •      Kraftfull teknik för Kundalini kraften ingår
 •     Du kanaliserar Isis genom en speciell metod där du får healing och information

 

6 reaktion på “Gold triangel healing

 1. Isis healing – Golden Triangel Healing och eterisk massage

  Fysisk healing

  Här är maken kandidaten. Han tror inte på något och brukar aldrig känna något vid healing. Så det blir en utmaning.
  Eftersom maken har problem med ryggen så tog jag mig an den. Jag kunde lokalisera exakt var han hade ont. Kände en enorm värme. Det nästan kokade i händerna och pirrade jätte mycket, nästan som elektriska stötar.
  Jag fick upp bilder av lyft. Stora kartonger och jag frågade honom om det. Fick fram att han lyfter just stora kartonger ibland på jobbet. Något jag inte visste om.
  Maken kunde känna lite värme i området han hade ont. Annars ingenting. Han försökte bortförklara det med strålningsvärme eller något liknande. En äkta skeptiker.

 2. Isis healing – Golden Triangel Healing och eterisk massage

  Healing till sig själv utan annan healing erfarenhet än Gold Triangel

  Så till healingen av mig själv. Skickade på distans framåt i tiden så att jag skulle få gott om tid att ligga och ta emot och känna efter. Hade vid tillfället inga större krämpor, men jag koncentrerade mig på att ge healing till nedre delen av ryggen som gör ont ibland. Tog även huden i ansiktet eftersom jag har lite utslag. Sedan lite allmänt stärkande på chakrana. Det känns i händerna att energin flödar, men jag får inte till mig något speciellt.
  När jag lade mig för att ta emot så blev händerna alldeles varma. Kände mycket värme just där jag brukar ha ont i ryggen. Huden i ansiktet blev riktigt het, det var näst intill obehagligt. Det ända chakrat jag kände av tydligt var navelchakrat. Men å andra sidan så kändes det betydligt mer.

 3. Isis healing – Golden Triangel Healing och eterisk massage

  Bjuda in Isis:

  Vilken kraft! hunden klagar. Jag ber Isis att tona ner lite och därefter går det bra. Triangeln är stor. (efteråt har jag tolkat det som att han behöver mycket energi) I triangeln ser jag hans tass som är fin och hel (han har opererat den). Det visas också en bild när han springer. Tolkar det som att han kan börjas motionera igen.

  En annan hund försöker jag hela. Han visar med kroppen att han inte vill och triangeln jag ser är väldigt liten. Han slipper.
  Helade mig själv. Hade ont i axeln. Höll handen ovanför på framsidan och kände värme just där jag hade ont. Blev bättre på en gång och värken var helt borta dagen efter. Triangeln snurrade på ett nytt sätt. På basen.

  Hundens tass är nästan helt bra så jag ger bara lite för allmänt välbefinnande. Han njuter och somnar. Triangeln är stilla och lyser milt som en nattlampa. Jag känner ett stort lugn.

 4. Elever berättar

  Distanshealing. Klienten har under längre tid haft problem med sin ena fot och bad om healing till den. Vid uttalad tid sätter jag mig och förbereder mig och börjar med healingen. Foten ger jag lite, men hela tiden vandrar mitt fokus mot bäcken och korsrygg. Helar där med samt ger massage till korsryggen. Återkommer några gånger till bäckenet och korsryggen under healingen. Skickar även energi till chakrana och för första gången känner jag kyla vid healing. Det känns starkast vid bas chackrat och blir mindre när jag arbetar mig uppåt.
  Pratade efteråt med klienten. Hon hade inte känt något speciellt och själv så tyckte jag att jag inte upplevde healingen lika starkt som jag brukade. Känner mig besviken. Vi småpratade en stund och plötsligt utbrister hon. Jag har så otroligt ont i bäcken och korsrygg idag. Pang! Där föll bitarna på plats. Det var ju inte foten som behövde healing mest utan bäcken och korsrygg. Kände mig genast gladare över att ha snappat upp det.
  Jag har fortsatt att behandla henne och för varje gång har vi fått starkare kontakt. Både jag och hon känner mer och får mer till oss.

 5. Elever berättar

  Denna elev är duktig på att aktivera tredje ögat vilket också stimuleras i Golden Triangel Healingen
  Har en till fundering. När jag håller på med healing eller meditation så får jag en känsla av att tredje ögat måste masseras. Med lätta fingrar och medsols. Först kände jag det bara när det gällde mig, men sista gången jag helade en väninna så kände jag att även hennes tredje öga behövde masseras. När jag gjorde det kände hon det i alla chackrana.

 6. Elev berättar om den andliga upplevelsen vid initieringen

  Sedan upplevde jag värme och starkt solljus i solarplexuschakrat, det spred sig sedan till hela kroppen.
  Jag blev ett med solen och solen ett med mig. (mycket behagligt och kraftfullt).
  Navelchakrat aktiverades, inte lika kraftfullt som tredje chakrat.
  Under hela tiden kände och såg jag ett enormt starkt flöde av rent vitt ljus, över mig och genom mig. (helt fantastiskt).

  Jag kände tydlig kontakt med tredje ögat samtidigt som hjärtchakrat, ett tryck som var lika på båda chakrana. (också det mycket behagligt och kraftfullt).
  Det var som om det gick en tydlig kabel eller kanal (typ) till hjärtchakrat ifrån tredjeögat.

  Jag fick också en otroligt härlig ”gulddusch”.
  Det rann ifrån huvudet ner i armarna ut genom händerna, så att det bildades en triangel av guld faktiskt (helt otroligt).
  Från mitt huvud ut i armar och händer, också här både utanpå och inuti.
  Hela initieringen var mycket kraftfullt, kärleksfull,värmande och glädjande.
  Jag känner stor tacksamhet och vördnad.

  (Nu förstår jag vad han menar, Per Gessle….. här kommer alla känslorna på en o samma gång.)